maanantai 13. kesäkuuta 2011

Suomussalmelta viimein tulos näyttelyistä

Käytiin taasen koittaa näyttelyhommia ja tällä kertaa Suomussalmella.
Päivä oli pahuksen kylmä verrattuna perjnatain ja lauantain helteisiin eikä osattu varautua riittävällä vaatetuksella.


Oltiin hyvissä ajoin paikalla katsomassa karhukoiria ja totuttelemassa koirapaljouteen, mikä reissussa oli parasta sain Tiron pysymään rauhallisena ja hänen huomionsa itsessäni. Edellisellä reissulla Kuopioon en saanut Tiroa rauhoittumaan kunnolla missään vaiheessa vaan toiset koirat kiinnosti enemmän. Nyt kerta käsky ja Tiro kiinnitti huomion minuun eikä enää välittänyt muista koirista. Alkaa nuoruuden humuus häviämään ilmeisesti =).
Näyttely kierros meni hyvin. Tiro seurasi ja kuunteli komennot hienosti sekä osasi käyttäytyä myös tuomarille todella hyvin. Hampaat katsottiin kahteen kertaan eikä temppuillut yhtään vai sai rauhassa tutukia niitä. Sieltähän se suurin vikakin läytyi.. Tasapurenta valitettavasti. Etummaiset 2 hammasta on tasapurennassa kun eivät kunnolla sovi kulmahampaiden väliin. Toivottavasti leuka vielä vähän levenee ja ongelma poistuu.Nyt kuitenkin Kuopiosta poiketen saatiin arvosteluksi HYVÄ!! Kuopion tuomari hylkäsi edellämainitusta syystä.
Tyytyväisinmielin lähdettiin kotia kohti! Oli hieno kokemus itselle kun eka kertaa käytin koiraa kehässä ja kaikki meni hyvin!



Kirjoitellaan arvostelu tänne myöhemmin..
-Esa

Ei kommentteja: