keskiviikko 15. elokuuta 2012

Jahtievästä

Testailen tässä blogheria kännykästä.
Eväät reissuun on nyt tehty. Hirvikäristystä, hirven suikalepaistia, lihapullia eri kastikkeissa. Laitoin eväät lasipurkkeihin ja uuniin vakumoitumaan. Majoitun metsässä ja näin saan eväät säilymään myös lämpimässä.


2 kommenttia:

Jaska Jokunen kirjoitti...

Hieno idea :)

Vuosia sitten olen jonkun purkin keittänyt, mutta tuo uunijuttu on tuntematon.

Laitatko vielä pienen ohjeen varmistukseksi? Kuvasta päätellen uusiokäytät kaupan lasitölkkejä?

Esa kirjoitti...

Juu uusio purkkeja käytän. Tarkistaa vain että kansi on ehjä ja hyvin pestyjä. Kannattaa keittää purkit ja kannet.
Tekee mieleisen evään ja purkkiin. Kansi tiiviisti kiinni ja kylmään uuniin, säädä uuni 150 asteeseen ja itse voi arvioida ajan riippuen ruuasta. Itse laitoin käristykset ja paisti suikaleet 3h uuniin ja suljin uunin. Otan purkit aamulla pois. Kypsää ruokaa tuskin kannattaa pidempää pitää kuin että alkaa kuplimaan ja uuni kiinni. Periaatteessa sama homma kun purkittaa kalaa, ohjeita löytyy netistä. Itse tein vain kastikkeet, potut on valmiiksi keitetty kuorineen joten eväs on nopeaa ja helppoa lämmittää kun hiukoo.
Ei muuta ku evään laittoon =)