keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Uus Ultrapoint 2012 panta saapui!

Tänään tuli uusi panta kotiovelle, tämä menikin yllättävän sujuvasti ja helposti.
Pannan käyttöön otto sujui ongelmitta. Sim-kortti ja akut sisään., Odottelin että sateliitit on löytynyt ja käynnistin puhelimen UP ohjelman. Lähetin pantaan uuden yhteysosoitteen ja homma oli siinä!

Kuva UP.n sivuilta. Antennin kiinnitys on uudessa pannassa erilainen kuin kuvassa. Ilmeisesti liitin on vaihdettu johonkin parempaan tapaan kiinnittää mikä tekee antennista kestävemmän.

Uudessa 2012 mallissa antenni sijoittuu paremmin käyttöä kestäväksi vaikkakin ei vanhassakaan ollut ikänä mitään ongelmaa.
Uudessa pannassa oli tullut parannuksia vanhaan antennien ja teknisten ominaisuuksien suhteen.
Täytyy lähteä testailemaan näkyykö muutokset käytössä. Vanha pantakin paikansi kyllä hyvin rajaseudulla ja ennemmin puhelimesta loppui kentät kuin pannasta.
Enempi odotan ohjelmisto päivitykseltä jossa pantaan saadaan automaattinen päivitysvälin muutos. Kun koira alkaa haukkumaan tai vauhti kiihtyy niin silloin päivitystiheyden pitäisi muuttua tiheämmäksi. Näitä ominaisuuksia pystyy vielä säätämään mieleisekseen jos olen oikein ymmärtänyt.

Kirjoittelen lisää kun kokemusta pannasta on kertynyt ja sillä välin voitte käydä lukemassa ominaisuuksista Ultrapointin facebooks sivuilta ja kotisivuilta.

Ainiin, mukava lisä puhelin softaan oli sateliittikuviin perustuvat kartat sekä automaattinen jäljen haku puhelimeen jos edellisestä päivityksestä on pidemmän aikaa.

Ei kommentteja: