tiistai 11. maaliskuuta 2014

Muutoksen tuulia!

Taas on uusi vuosi vierähtänyt käyntiin, mutta siitähuolimatta koira hommat pysyy ajatuksissa.
Rekku on ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyyn Kajaaniin. Käytiin jo pallohallissa harjottelemassa ja sehän meni hienosti. Rekku osasi käyttäytyä oikein hienosti eikä höntyillyt ympäriinsä muiden perässä. Rekun koko on ollut koko ajan mietinnän kohteena kun sitä ei oo tullut itse mitattua. Harjoituksissa rekku mitattiin ja kyllä se laki mitoissa on, mutta rimaa hipoen.

Kävin tuossa kasvattajakurssinkin Kajaanissa ja nyt on kennelnimi vetämässä. Taisi nämä koirat vielä mennessään lopuksi ikää.
No mitä sitä kennel nimellä tekee ilman narttua??
Narttua olenkin etsinyt kohtuullisen korkeilla kriteereillä kiinnittäen huomion enimmäkseen narttulinjaan. Vaatimukset olivat että nartun tulisi olla ns. täyden erän koira vähintään. Eli 5h hirvellä pitäisi viihtyä. Lisää haastetta hommaan kun laipasin niin karhuveriä piti tietysti olla.
Pari pentuetta meni huti kun olin myöhässä liikkeellä, tai oikeastaan kolme. Ensimmäinen mistä olisin ehdottomasti halunnut pennun oli jo tarjolla ennen kuin olin päättänyt pentua ottaa.
Mutta nyt pienten vastoinkäymisten jälkeen pentu löytyi ja sain varattua itselle neitin naapuri maasta. Siellä on isän ja emän puolella molemmat vaatimukset täytetty ja ihan reilulla marginaalilla.

Pari viikkoa tässä joutuu kärvistelemään ennen kuin pääsee neitiä hakemaan.

Nyt onkin sit jo puhuttu että muutettaisiin pois taajama alueelta kun noita koiria alkaa kertymään. Pitänee alkaa taloa laittamaan myyntikuntoon ja kattelemaan syrjästä sopivaa kämppää.

nyt vain sormet ristiin ettei tule enää mutkia matkaan =)

Ei kommentteja: