perjantai 29. tammikuuta 2010

Tiron arkea

Tiro on kasvanut hurjasti ja vauhti lisääntynyt iän myötä. tiro painaa tällä hetkellä noin 8,3kg eli lähes kolme kiloa on parissa viikossa painoa tullut lisää.
Riepun kanssa leiki vielä lyö vaikka kokoero alkaa olla huomattava. Rajumissa yhteen otoissa kissa pakenee korkeuksiin turvaan.

Yöt nukutaan välillä ihan kokonaan eikä yllätyksiä lattoilta enää joka yö löydy. Aamulla kiirehditään aina ensin ulos asioille, itse ei vielä ulos osaa pyytää, mutta aina tekee tarpeet kun sinne vieddän. Herkkupala odottaa sisälle tullessa joten vielä ei ole haluttanut lähteä seikkailemaan pihaa edemmäs.

Myös Niko leikkii ahkerasti koiran kanssa. Sisällä vedetään köyttä ja muristaan niin vietävästi. Harmiksemme ulkona on ollut niin kovat pakkaset ettei ulkona olla viihdytty pieniä hetkiä kauempaa. Aikasemmin ulko leikeissä lumi on pöllynnyt kun Niko ja Tiro ovat perätysten juosseet pitkin pihaa.
Nyt on ilmaantunut uusia vieraita pihalle. Jänikset on saapuneet syömään ruoho turppaita ja muita istutuksia. Tiro tietysti on kiinnostunut uusista hajuista ja jäljistä. Jäniksen papanat katoavat parempiin suihin tätä nykyä eikä tarvi enää ihmetellä miksi Tiron henki haisee pahalle =)


Ei kommentteja: