tiistai 19. tammikuuta 2010

Uuteen kotiin!

Nyt Tiro on saapunut uuteen kotiin Riepu kissan hämmästeltäväksi ja Niko pojan iloksi.
Reilu kolmen tunnin auto matka meni hyvin vaikka Tiro vähän pelkäsi alussa ja voi ilmeisesti hieman pahoin läähätyksestä päätellen.
Koira kiintyi heti 6v. Niko poikaan ja painui suoraan syliin tekemään tuttavuutta. Riepu kissa katseli vierestä ja ihmetteli mikä on taloon nyt tullut.
Alkuun lemmikit olivat hyvin varautuneita toisiaan kohtaan eikä yhteistyö oikein lähtenyt sujumaan, mutta alku kankeuden jälkeen pientä leikkiä on poikien välille syntynyt. Aamulla oli Tiro päättänyt että kissa ei makuuhuoneeseen tule vaan oli ovi aukossa haukkunut ja ärissyt Riepulle. Riepu ei tietenkään vanhempana tähän alistunut vaan homma oli mennyt painiksi sängyn alla, josta oli melkoinen ryminä kuulunut. Paini oli onneksi leikkisää eikä vahinkoja syntynyt ja Tiro päättikin ottaa unet painin jälkeen sängyn alla.

Tiro on heti älynnyt mistä on kyse kun ulos mennään. Pisut tulee heti niille seisomilleen ja kakka pian kun vähän ensin juostaan. Aamulla Tiro rohkeni jo juoksemaan pidemälle takapihalle umpihankeen jonne leikkisien loikkien jälkeen asiansa hoiti.

Yöt on mennyt isommin ikävöimättä. Viime yönä suurinta meteliä piti siankorva jota Tiro kalusi sängyn alla.. Hyvin on siis Tiro sopeutunut uuteen kotiin!

Ei kommentteja: