torstai 11. maaliskuuta 2010

Hurjaa kasvua

Eilen sain mitattua säkäkorkeuden noin tarkkuudella ja Tiro oli nyt 50cm korkea. Pari kolme viikkoa sitten (harmi kun en laittanu ylös) korkeutta oli 41cm eli korkeutta on alkanut tulla vauhdilla lisää. Pitänee alkaa seuraamaan kasvukäyrää tämänkin suhteen. Koira nyt 14 viikkoa ja 3 päivää.

Tähän mennessä on pitänyt kerran tarkistaa talon arvojärjestys, mutta se on ollut vain positiivinen asia. Tirosta on tullut oikein tottelevainen ja kiltti koira sen jälkeen. Ennen tätä koira villiintyi eikä uskonut kunnolla, ärisi vain vastaan ja temppuili kun oli oikein kiihkona. Nyt kaikki hyvin siis ja tottelee isäntää ja emäntää.

Tiro viettää päivänsä pääsääntöisesti pihalla. Käy sisällä vain syömässä ja nukkumassa. Koppi alkaa olla valmiina tallissa. Katto, maalaus ja koristelistojen laitto. Sit mökki pihalle.
Kopista tuli kaksi osainen, jossa kammari styroksilla eristetty. Jospa sen saisi viikonloppuna valmiksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ettäkö parissa kolmessa viikossa 9 cm säkäkorkeus kasvanut - soppii eppäillä :) On tainna mittausvirhettä tulla mukkaan ...

Esa kirjoitti...

Tuo mittaus hetki saattoi olla kuukauskin takaperin, mutta kun ei muista niin ei muista ja kyllä toi on niin hankala mitattava että virhettä löytyy varmasti viimeisimmistäkin mittauksista =)