sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Positiivisempaa välillä.

Nisu alkanut mukavasti kehittymään. Ensimmäisen hirvikontaktin jälkeen rohkeutta on tullut lisää ja kiinnostus riistaan vain kasvanut.
Karhun jälkiä nisu on merkkaillut kun olemme metsässä kävelleet.
Viimeisin oli ampiais pesä jonka karhu oli repinyt auki. Pari ampiaistakin oli vielä pesässä. Vaihdoin koiran mutta karhua ei löytynyt. Oli jälki sen verran vanhennu ja jokeen oli mennyt.

Rekku alkaa toipumaan pikkuhiljaa leikkauksesta. Syytä mahakipuun ei löytynyt mutta epäily että myrkkyä olisi syönyt. Nyt poju syö ja juo hienosti. Toivotaan että toipuminen jatkuu hyvin eikä takapakkia tule.

Tiron kunnon nousun myötä riistan nälkä on kasvanut ainakin hakumatkoista päätellen.
Tänään aamulla jälesti edellis päivän hirven jälkeä 8km nostaen hirven ylös. Hirvi oli taas pikajuoksija ja lystiä riitti parin kymmenen kilometrin verran kunnes kunto loppui. 
Tänä vuonna näitä juoksijoita on siunanntunut liiankin kanssa. Ihmetyttää tällainen käytös sillä yleensä tiro saa hirven kuin hirven jäämään löytöpaikalle.


Aamullinen hirvihaukku joka muodostui ajoksi..

Kylmää hakua kun tehdään ei voida enää puhua hakulenkeistä. Toisaalta hyvä mutta on siinä huonot puolensakkin. Tiro päivästä toiseen tekee hakua niin että etenee vain suoraan niin kauan kuin jotain löytyy tai ukko ottaa kyytiin. Tiro tulee onneksi pillillä pois hakulenkiltä joten maaston vaihtokin onnistuu kun vain pääsee autolla pillitysetäisyydelle.



Eilinen "hakulenkki"
Käytössäni on ollut firman esittelypanta jotta laite tulee tutuksi. Hyvä peli tuntuu tämä b-barkkikin olevan.

Ei kommentteja: