keskiviikko 28. elokuuta 2013

Puhti pois..

Koko jahdin on vaivannut sitkeä yskä joka ei tunnu helpottavan.. Eilen alkoikin taas tuntumaan ettei enää jaksa ei sitten yhtään. Jalka painaa ja pohkeita kihelmöi. Päätin luovuttaa ja ajelin kotiin lepäämään ja valmistelemaan uutta reissua.

Päästiin koirien kanssa tutustumaan kaverin ampumaan reilun 220kg karhun nahkaan. Rekku olis halunnut pyöriä nahassa ja puskeutui kylkeäni vasten kun sille juttelin ja ravistelin nahkaa. Häntä pysyi iloisesti ylhäällä ja pikku haukkuakin tuli. Tiro haisteli nahkaa säkä pystyssä häntä kaarella. Pientä urinaa kuului kurkun pohjalta.
Nyt pitäisi löytää tuore jälki jotta pääsisi tosi hommiin.



Kameran kuvan perusteella rekku on kohtuu tehokas löytämään hirviä pitkänkin matkan päästä. Hirvet eivät vain tahdo pysähtyä ja rekku tippuu kyydistä muutaman kilometrin päässä kun koira pysähtyy juomaan.

Tirolla haku on ollut tarkempaa jälki työskentelyä ja nyt huomaa että hajuaisti on palautunut. Ottaa myös ilmavainua. Parilla eri alueella tiro perkannut aluetta tarkkaan ja laajentanut rinkiä löytämättä kuitenkaan poistumis jälkeä. Viimeisin 1,5h kunnes kutsuin koiran pois kun päivä jo lämpesi..

Koirat leirissä

Karhuja etsimässä.

Aloituksessa löytynyt tuore jätös jonka jättäjä oli mennyt vyöhykkeelle


Lepoa kuuman aikana..


Saunan lämmitystä lammen rannassa =)

Leiristä aloituksessa. Nyt leirissä enää minä ja karvakamut.



Ei kommentteja: